Coinmarketcap Learn & Earn

03 Jun 2022 10:17
Coinmarketcap Learn & Earn
Reward : $250K 
Random 16000 winner
Rating : ⭐️⭐️⭐⭐⭐


📎 Register Here https://coinmarketcap.jotform.com/221158472679970

📌 QUIZ ANSWER 

1. Celer cBridge is a protocol that?

Answer : All of the above


2. Which is NOT true of cBridge?

Answer : The transfer fees go directly to the Celer Team.


3. How many different blockchains and layer-2 rollups does cBridge support?

Answer : Over 20


4. Which of the following exhibits typical ROOK, BISHOP, QUEEN user characteristics respectively?

Answer : Aggressive, Conservative, Hodler


5. What does staking BNB QUEEN token earn in terms of Yield? Select the answers below 1)BNB QUEEN 2)CHESS Emission 3)Validator Rewards

Answer : 2 & 3


6. Where is the CHESS token traded?

Answer : Binance / Pancakeswap


7. Why is DeFi beneficial for individuals?

Answer : All of the above


8. Why is DeFi beneficial for Institutions?

Answer : Access to New and Innovative Financial Instruments that were previously unavailable in traditional finance markets


9. What DeFi products are provided by Venus Protocol?

Answer : All of the above


10. What are some of the disadvantages of a traditional centralized marketplace?

Answer : All of the above


11. What are the advantages of the Pear Marketplace?

Answer : All of the above


12. What is PearDAO’s token name and symbol?

Answer : Name: Pear DAO, Symbol: PEX


13. What are the ways to earn yields with Alpaca Finance?

Answer : All of the above


14. Which of the following is true about leveraged yield farming with Alpaca Finance?

Answer : You can multiply your APYs up to 6x through leverage


15. Which of the following is true about Alpaca’s market-neutral Automated Vault?

Answer : All of the above


16. How do you start to build your own Metaverse world in SecondLive?

Answer : By creating a space


17. Which one is NOT SecondLive NFT?

Answer : Avatar NFT


18. What is the total $LIVE rewards in SecondLive’s weekly staking pool?

Answer : 100,000 $LIVE


19. Which one is NOT an important characteristic of a great crypto game?

Answer : Game with AR/VR technology


20. What is/are the token name(s) of TopGoal?

Answer : TMT and GOAL


21. Who is NOT the target audience of TopGoal?

Answer : Console Game Players


22. What is the difference between an NFT and a non-NFT hero in Thetan Arena?

Answer : All of the above


23. What can players do on Thetan Arena’s Marketplace?

Answer : Both are correct


24. Is Thetan Arena free to play?

Answer : A - Yes, you can play for free as long as you want


25. In Galler, what is the name given for the priority mint of an NFT collection?

Answer : Whitelisting


26. According to Galler's tips, what are the "3 Main Metrics" you should analyze when it comes to NFT on-chain data?

Answer : Holders, Supply & Volume


27. What is the unique feature Galler has that helps users bid for the whole collection at once?

Answer : Order book

End
Rofiq Wicaksono
Hello guys
Tip